het-winkelplein.nl

Woon nieuws

Het Woonplein alles op het gebied van wonen en woontrends
 1. Consument bestelt nieuwe boxspring het liefst midden in de nacht

   De online verkoop van beddengoed, boxsprings en matrassen is de afgelopen jaren geëxplodeerd. De grootste online beddengoedshop van de Benelux, webwinkel Dekbed-discounter.nl, zag het aantal bestellingen de afgelopen vier jaar toenemen met 3200 procent. Opvallend is dat matrassen en bedden vooral midden in de nacht worden gekocht, blijkbaar omdat de consument op dat moment genoeg heeft van de oude matras of het oude bed.

 2. Praktisch en tevens een lust voor het oog dat is de nieuwe Fold tafel van Puik.

  FOLD EEN VINDINGRIJKE TAFEL VOOR EEN MODERN INTERIEUR

   

  Deze tafel combineert de rustige uitstraling van kwalitatief eiken met stalen poten in wit of zwart. De ideale tafel om met het hele gezin aan te eten, te borrelen of gezellig spelletjes te doen. De Fold tafel wordt gelanceerd tijdens ShowUP op 4 en 5 februari aanstaande in het EXPO Haarlemmermeer.

 3.  

  Gaat jouw hart sneller kloppen van het creëren van de meest unieke Do It Yourself-projectjes?

  En helemaal voor je lief? Race dan tussen zaterdag 10 en woensdag 14 februari naar de dichtstbijzijnde GAMMA. Daar scoor je op Valentijnsdag namelijk de tool die je móét hebben: Valentijnsspijkers met een hartje erin!

 4. VISTAR BADCOMFORT MAAKT OUDE EN ONVEILIGE BADKAMERS IN ÉÉN DAG VOLLEDIG VEILIG VOOR 55-PLUSSERS

  VISTAR BADCOMFORTIedereen neemt graag elke dag een douche en frist zichzelf op in de badkamer. Maar zeker als je ouder wordt kan een badkamer onveilig worden. Jaarlijks belanden duizenden mensen in het ziekenhuis door een val in de badkamer. Vistar badcomfort maakt oude badkamers veiliger door deze binnen één dag helemaal senior-proof te maken.

 5. Het sous-vide koken is een vorm van garen op lage temperatuur, echter in een waterbad of met stoom.

  De techniek is bekend en wordt veel gebruikt in de professionele keuken. We zien steeds meer dat veel hobbykoks ook thuis met deze techniek werken. Hier speelt Küppersbusch op in door haar stoomovens uit te rusten met een sous-vide programma. In combinatie met een vacumeerlade ontstaat er compleet nieuwe kookervaring in de keuken thuis.