het-winkelplein.nl

Woon nieuws

Het Woonplein alles op het gebied van wonen en woontrends
 1. Bijzondere badkamervloeren creëren met PVC Vloeren

  Bij badkamervloeren is het van essentieel belang dat ze bestand zijn tegen water. Een praktisch en tegelijk origineel alternatief voor de meer traditionele tegelvoer is een vloeroplossing in pvc-stroken. Badkamers kunnen met deze pvc vloeren heel sfeervol worden ingericht.

 2.  Lampe Berger Paris wordt Maison Berger Paris, het moedermerk waaronder het volledige productassortiment valt. Lampe Berger is daarmee een productcategorie geworden. De benaming Lampe Berger omvat niet langer de diversiteit aan creaties die het merk weerspiegeld. Naast de Lampe Berger (luchtreiniger) zijn nu ook parfumverspreiders met sticks en geurkaarsen verkrijgbaar in de collectie. Maison Berger wordt de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur.

 3. KEK AMSTERDAM EN TEXTIELONTWERPER ROOS SOETEKOUW CREËREN UNIEKE COLLECTIE FOTOBEHANG

  unieke collectie fotobehang

  Ontwerpster Roos Soetekouw studeerde textielontwerp aan het Amsterdam Fashion Institute, ontwierp kamers voor The Hotel Exchange én heeft in samenwerking met KEK Amsterdam nu ook een unieke collectie fotobehang op haar naam staan. Haar werk kenmerkt zich door een uitgesproken verhaal en zorgvuldige detaillering, waarmee ze de kracht en schoonheid van textiel laat zien. Op basis van haar ontwerpen creëerde KEK Amsterdam supersterk fotobehang in vier verschillende designs, met elk een specifieke kleur.

 4. ONTWERP JOUW PERSOONLIJKE DROOMKAST BIJ ONTWERPJOUWKAST.NL

  ONTWERP JOUW PERSOONLIJKE DROOMKAST

  Designkasten van hoge kwaliteit, helemaal aangepast aan de wensen van de klant: daar staat Ontwerpjouwkast.nl voor. Kies het formaat, de kleur en meer. Wil je een klep, een lade of juist een deur? Met de designtool ontwerp je snel en eenvoudig jouw persoonlijke droomkast. Maak de kast af met opties zoals Hi-Fi-voorbereiding en creëer handige uitsparingen voor kabels. Het team van Ontwerpjouwkast.nl gaat vervolgens voor jou aan de slag en creëert binnen negen weken het designmeubel dat jij in gedachten hebt. Zo komt die perfecte kast ineens wel heel dichtbij!

 5. WAT IS JOUW SLAAP-DNA®? ONTDEK HET TIJDENS DE SLAAPTESTWEKEN VAN MORGANA

  Wist je dat meer dan de helft van de Nederlanders moeite heeft met slapen? Een goede nachtrust begint bij een perfect passend bed. Maar hoe weet je welk bed bij je eigen lichaamsprofiel past? Ontdek jouw unieke Slaap-DNA® tijdens de slaaptestweken van Morgana én profiteer van fikse kortingen.